O nas

REO2 rekuperator – Od ideje do učinkovitega končnega izdelka

Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih novih in obnovljenih stanovanjskih objektov
je vse bolj ogrožena kvaliteta zraka v bivalnih in delovnih prostorih.

Zato smo v podjetju REO 2 Miran Kert s.p., Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec, Slovenija  razvili, izdelali in patentirali dvocevni lokalni prezračevalni sistem REO2 z rekuperacijo.

S temeljitim in varčnim zračenjem bivalnih prostorov sistem uporabnikom zagotavlja prijetno in zdravo bivalno okolje brez vlage,
slabih vonjav ali plesni. 

Sistem REO2 obenem omogoča več kot 60% prihrankov pri ogrevanju. Sistem se razlikuje od drugih po učinkoviti tehnologiji delovanja,
nizkih proizvodnih stroških, trajnosti brez servisiranja in popravil ter izredno dolgi življenjski dobi.

REO2 sistem je patentiran pri URS-IL pod št. 25751

9. 6. 2022 se je v podjetju SIJ Ravne Systems odvijala že 19. podelitev priznanj najboljšim inovacijam Koroške regije. Priznanji sta prejela tudi dva člana skupnosti MPIK – podjetje REO 2, Miran Kert s.p. za inovacijo »Dvocevni lokalni prezračevalni sistem REO2 z rekuperacijo«.

V podjetju REO 2 so razvili, izdelali in patentirali dvocevni lokalni prezračevalni sistem REO2 z rekuperacijo. S temeljitim in varčnim zračenjem bivalnih prostorov sistem uporabnikom zagotavlja prijetno in zdravo bivalno okolje brez vlage, slabih vonjav ali plesni ter več kot 60% prihrankov pri ogrevanju.

Sistem se razlikuje od drugih po učinkoviti tehnologiji delovanja, nizkih proizvodnih stroških, trajnosti brez servisiranja in popravil ter izredno dolgi življenjski dobi. Podjetje REO2 je že več let član skupnosti MPIK, na kar smo izredno ponosni! Poleg mentoriranj in svetovanj podjetje koristi tudi proizvodni prostor v MPIK Slovenj Gradec.

ZLATO PRIZNANJE Koroške gospodarske zbornice za najboljše inovacije 2022!