Imate težavo?  …  Imamo pravo rešitev!

Vlaga

Plesen

Slab zrak

Prašni delci

Virusi in bakterije

Alergeni

Edinstven rekuperacijski prezračevalni sistemi.

Ugodno, enostavno in trajno!

REO2 je edinstven patentiran prenosnik toplote, ki je v celoti izdelan iz ekspandiranega stiropora, posebne toplotno prevodne folije in lepila.

V enem kosu predstavlja ohišje, zračne kanale, izmenjevalec toplote ter zvočno in termično izolacijo zraka v pretoku.

Prava rešitev za vsak dom!

REO2 je lokalen dvocevni prezračevalni sitem. Deluje po principu rekuperacije, ki temeljito in varčno prezrači vaš prostor.

Segret odpaden zrak, nasičen z ogljikovim dioksidom med potovanjem na prostost, temeljito segreje svež vstopni zrak.

Problem in njegov obseg

Zaradi dobre zrakotesnosti sodobnih novih in obnovljenih stanovanjskih objektov je vse bolj ogrožena kvaliteta zraka v bivalnih prostorih. Posebej zahtevno obdobje za pravilno zračenje je pozimi, ko ljudje intenzivno varčujejo prav na račun kakovosti zraka.

Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije (WHO), je kar 6% vseh smrti povezanih z onesnaženim notranjim zrakom. Slab zrak škoduje zdravju, povzroča slabo počutje ter razna virusna in druga obolenja.

Za vas imamo pravo rešitev!

REO2 – Lokalni dvocevni prezračevalni sistem z rekuperacijo, katerega glavna posebnost sistema REO2 je edinstven patentiran prenosnik toplote, ki je v celoti izdelan iz ekspandiranega stiropora, posebne toplotno prevodne folije in lepila.

REO2 modul – izmenjevalec je izredno lahek, nima sestavnih delov, ki bi se lahko pokvarili.  Modul je trajen, površinsko utrjen in fino obdelan, zato je izdelava REO2 sistema konkurenčna in cenovno dostopna.

Princip delovanja REO2

Za razliko od enocevnih stenskih sistemov rekuperacije, naš dvocevni sistem ne ustvarja zračnega podtlaka ali nadtlaka v prostoru ali mešanje čistega in nečistega zraka Z vedno svežim in toplim zrakom, boste prihranili tudi od 60% do 75 % stroškov pri kurjavi.

REO2 deluje pri vseh temperaturah in ne potrebuje dodatnega predgrevanja sistema. Sistem se, razen ventilatorjev in stikala, praktično ne more pokvariti in je trajen. Predstavlja najbolj dostopno svežino bivanja, brez servisiranja ali dragega vzdrževanja za več desetletij.

Kontaktirajte nas!

Posvetujte se z našo izkušeno ekipo, ki vam bo pomagala izbrati najboljšo in najugodnejšo rešitev za učinkovito prezračevanje vaših bivalnih ali delovnih prostorov.

Zadihajte svež zrak in obenem prihranite z sistemom REO2!

+386 (0)70 523 033

info@reo2.si